Sivustolla käytetään evästeitä sen takaamiseksi, että palvelu on turvallinen, tehokas ja käyttäjäystävällinen.

Eväste (cookies) on sivuston pieni, käyttäjän omalle tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Evästeet on mahdollista ottaa pois käytöstä. Poistaminen tapahtuu selaimen asetuksista. Katso tarkemmin:

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/fi-fi/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie

Firefox: https://support.mozilla.org/fi/kb/poista-evasteet-poistaaksesi-verkkosivujen-tietoja

Jos toiminto kytketään pois, on hyvä ottaa huomioon, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin palveluiden asianmukaiselle toimimiselle (esim. ostoskori).


TIETOSUOJASELOSTE

laadittu 24.5.2018

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (679/2016) mukainen tietosuojaseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Käsitellen (Y-tunnus: 2641120-3)

Hiiroksenpolku 5

37500 Lempäälä


REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Marika Uunonen

Puhelin: 044 - 230 8663
Sähköposti kasitellen@gmail.com


HENKILÖREKISTERIN NIMI

Asiakasrekisteri


HENKILÖREKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE JA TARKOITUS

Henkilörekisterin käsittelyn oikeusperusteena on:

- Rekisteröidyn antama suostumus henkilötietojen käsittelyyn

- Rekisteröidyn ja rekisterinpitäjän välinen sopimussuhde

- Rekisterinpitäjän oikeutettu etu

Henkilötietoja käytetään: 

- Asiakassuhteen hoitamiseen
- Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
- Tilastollisiin tarkoituksiin
- Markkinointitarkoituksiin

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.


KÄSITELTÄVÄT HENKILÖTIEDOT

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.


HENKILÖTIETOJEN LUOVUTTAMINEN

- Toimittajille toimitusten yhteydessä (Posti, DB Schenker Oy)
- Maksujen välittäjille (Checkout Oy, iZettle AB)
- Luottotietoyrityksille luottotietojen tarkistusta, henkilöllisyyden todentamista, luottokelpoisuuden valvontaa ja saatavan siirtämistä varten
- Henkilötietoja voidaan luovuttaa, jos se on tarpeen voimassa olevien lakisääteisten vaatimusten tai viranomaisvaatimusten noudattamiseksi, Käsitellen oikeudellisten etujen valvomiseksi tai petosten ja muiden turvallisuus- tai teknisten ongelmien toteamiseksi, ehkäisemiseksi tai huomaamiseksi.

Henkilötietoja ei siirretä EU:n ja ETA:n ulkopuolelle.


HENKILÖTIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.


REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. 

Palveluntarjoajan (Finqu Oy) henkilötiedot säilytetään suojatuissa järjestelmissä, joihin ei ole suoraa pääsyä internetistä. Kaikissa ylläpidollisissa toimissa käytetään vähintään 2-tasoisia kirjautumisia ja vahvasti salattuja yhteyksiä. Kaikki tietokantoihin tallennetut salasanat ovat vahvasti salattuja. Kassa, kirjautuminen ja muut salasanoja tai henkilötietoja sisältävät sivut on suojattu vahvalla pankkitasoisella TLS suojauksella.


REKISTERÖIDYN OIKEUDET

  • Oikeus saada pääsy henkilötietoihin
    • Rekisteröidyllä on oikeus saada vahvistus siitä, käsitelläänkö häntä koskevia henkilötietoja, ja jos käsitellään, oikeus saada kopio henkilötiedoistaan
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
    • Rekisteröidyllä on oikeus pyytää, että häntä koskevat epätarkat ja virheelliset henkilötiedot korjataan. Rekisteröidyllä on myös oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettyä toimittamalla tarvittavat lisätiedot.
  • Oikeus tietojen poistamiseen
    • Rekisteröidyllä on oikeus pyytää itseään koskevien henkilötietojen poistamista, jos

      • henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty,
      • rekisteröity peruuttaa suostumuksen, johon henkilötietojen käsittely on perustunut, eikä käsittelyyn ole muuta laillista perustetta tai
      • henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.
  • Oikeus peruuttaa suostumus
    • Rekisteröidyllä on oikeus peruuttaa käsittelyyn antamansa suostumus milloin tahansa tämän vaikuttamatta suostumuksen perusteella ennen tätä suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen.
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

    • Henkilötietoasioiden kansallisena valvontaviranomaisena on oikeusministeriön yhteydessä toimiva tietosuojavaltuutettu. Sinulla on oikeus saattaa asiasi valvontaviranomaisen käsiteltäväksi, jos katsot, että sinua koskevien henkilötietojen käsittelyssä rikotaan sitä koskevaa lainsäädäntöä.

YHTEYDENOTOT

Kaikissa henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä ja omien oikeuksien käyttämiseen liittyvissä tilanteissa rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisteriasioista vastaavaan yhteyshenkilöön.