Tim Holtz Distress Collage Mini Mediums
Tim Holtz Distress Collage Mini Mediums

Tim Holtz Distress Collage Mini Mediums

Tim Holtz
11,95 €
Sisältää alv. 24.00 %

3 x 29 ml

Matte Medium: Monipuolinen medium Mixed Media ym. töihin. Sopii paperille, metallille lasille, muoville ym. Loistava esim. isoissa kollaaseissa koska kuvat kiinnittyvät heti jolloin aikaa ei kulu odotteluun. Tosin aikaa kuvan uudelleen sijoitteluun ei silloin ole. Kuivuttuaan kuin mattapintainen paperi. Voidaan käyttää myös työn suojaamiseen. Kokeile myös mediumia yhdessä Tim Holtz Distress Embossing Glaze -jauheen kanssa. Levitä mediumia esim. metallikoristeeseen, ripottele päälle jauhetta ja sulata jauhe. Lopputulos on upea!

Vintage: Loistava tuote Mixed Media, Art Journal ym. töiden viimeistelyyn jos halutaan saada paperi näyttämään vanhalta, vintage tyyliseltä. Jos halutaan tummempi sävy voi lisätä useamman kerroksen. Anna silti kuivua välillä hieman. 

Crazing: Distress Collage Medium Crazing on omiaan silloin kun halutaan pinnasta hiukan kuluneen ja vanhan näköinen. Jättää kuivuttuaan pinnan säröileväksi mutta silti sileäksi koska säröily tapahtuu pinnan alla. Ohut kerros tekee pientä säröilyä ja paksumpi laajempaa. 

Kaikkia voi käyttää myös liimana.